KAYSERİ / BÜNYAN - Fatih İlkokulu

May

Okulumuzda Bünyan İlçe Emniyet Müdürlüğü personeli tarafından öğrencilerimize yönelik insan hakları ihlaline neden olan trafik sorunları hakkında seminer verilmiştir.

May

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında  bu ay öğrencilerimizle "Bu Nedir?" etkinliği ve grafiti çalışmaları yaptık.

Nis

Minik Eller Büyük Hayaller Etkinliği kapsamında öğrencilerimiz Bünyan Kadın Gençlik Merkezi'ndeki sergiyi gezdi.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda büyük bir coşkuyla kutlandı.

Nis

Okulumuzda Dilimizin Zenginlikleri Projesi mart ayı etkinlikleri gerçekleştirildi. Masal okuma etkinlikleri,anlamını bulma etkinlikleri ve kare bulmaca etkinliği yapıldı.

Mrt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi Şubat ayı etkinliğini gerçekleştirdik. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz...

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü kapsamında okulumuzda çeşitli etkinlikler yapıldı. Düzenlenen tören sonunda "İstiklal Marşı'nı Güzel Okuma" yarışmasında dereceye giren öğrencilerimiz ödüllendirild.

Şbt

Okul güvenliği toplantısı için okulumuza teşrif eden Bünyan İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın İlker Akdoğan sınıflarımıza da ziyarette bulunarak Bünyan Okuyor Projesi hakkında bilgilendirmeler yaptı.

Şbt

Bünyan Okuyor Projesi kapsamında tüm sınıflarımızda her gün kitap okuma saatleri yapılmaktadır.

Şbt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi Ocak Ayı "Dede Korkut Okumaları" etkinliğinde okulumuzda gösteriler düzenlenmiştir.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesi Aralık Ayı Etkinlikleri kapsamında "anahtar kelimelerle hikaye anlatma ve çocuk şiiri okumaları" çalışmasında Hacivat Karagöz gösterisi, şiir dinletisi ve tiyatro gösterisi gerçekleştirildi.

"Dilimizin Zenginlikleri Projesi" kapsamında okul panomuz hazırlanmıştır.